Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.! A kutyusomnak a Klion nem vált be, ezért a doki Salazopyrin EN 500 mg gyomornedv-ellenálló tablettát írt fel, 2Xfél szemet. Vér volt a széklet tetején, de más tünet nem volt, erre kapta ezeket. Kérdésem, hogy ha felezem a tablettát, akkor fog-e hatni? Mert a leírás nem engedi meg az eltörését. Illetve hány napig adjam, fog-e Ön szerint hatni? Mert ez csak gyulladáscsökkentő. Köszönöm szépen!

2016.01.01

Állatorvos

Ilyen esetben nagyon fontos a bélsárvizsgálat, gondolom ez megtörtént. A Salazopyrin tablettát a kutyáknak sajnos csak összetörve lehet adni az esetek többségében, hiszen egy egész tabletta túladagolás lenne. A tapasztalatok szerint így is hatékony ha megfelelő indikációban alkalmazzák. Azt, hogy mennyi ideig adja a tablettát, a kezelő állatorvos dönti el, ebben én vizsgálat nélkül nem alkothatok véleményt.

Vissza a kérdésekhez