Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.! Azt szeretném kérdezni, mitől fájhat a kutyám füle? Nemrégen elvittük állatorvoshoz, ő kitisztította, de azóta ismét rázza a fejét, és nem enged a füléhez nyúlni. Tudna javasolni valamit, esetleg Fressnapf-ban is kapható erre gyógyszer, vagy állatorvosnál keressek rá cseppet, vagy másfajta gyógyszert?

2016.10.13

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az ismételt alapos vizsgálat és labordiagnosztika elengedhetetlen. Lehet benne idegentest, de az is lehet hogy nem sikerült kiirtani a gyulladást fenntartó kórokozókat (nem megfelelően tisztított fül, nem megfelelő antibiotikum használat, nem a megfelelő ideig tartó kezelés, rezisztencia kialakult stb.).Menjen vissza mindenképpen egy ismételt vizsgálatra.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem