Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.!
Kb egy hónapja befogadtunk egy ivartalanított kandúr cicát. 1 év körüli lehet. A kezdetektől alomra jár, viszont többször is előfordult már, hogy az ágyunkba vizelt. Mi lehet ennek az oka, és hogyan lehetne leszoktatni róla?
Köszönöm válaszát!
Gitta

2015.12.29

Állatorvos

Sajnos az ilyesmi elég gyakran előfordul. Nagyon fontos a szagnyomok maradéktalan eltávolítása, mert egyébként azok mindig új ingert jelentenek. Használjon klórmentes tisztítószereket. Egy ideig ne engedje a cicát az ágy közelébe és helyezzen ki egy olyan alomtálcát is, amibe rongyot tesz, hátha azért pisil az ágyra, mert szívesen végzi a dolgát textíliákra (macskáknál létezik ilyen).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem