Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr nő! Nekem van egy 4.5 honapos Brit rövidszőrű fiú cicam. Prémium tappal etetve. Eddig meg ette a főt husit de sajtos egy hete nem hajlandó megenni csak a nyers húst. A kerdesem az lenné hogy nem e veszélyes a nyers etetés,a másik pedig milyen etetési formát ajánla egy Brit cicanak,Es napi Hany alkalommal! Válaszát előre is köszönöm

2016.09.01

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A nyers hússal való etetést egyáltalán nem ajánlom, a húsban előfordul nagy mennyiségű baktérium és egyéb kórokozó miatt, amiket hőkezeléssel el tudunk pusztítani. Nagyon jó tápokat lehet kapni, melyek teljes értékűek, a Royal Caninnak van külön Brit cicáknak való, de erre majd akkor érdemes váltani, ha felnőtt lesz, tehát 1 éves kora körül. Most még kapjon junior tápot. Én a Royalt illetve a Hills tápokat preferálom, de természetesen lehet mást is választani. Most amíg fejlődik adjon neki többször, akár 3-4szer is, de ez is cicafüggő. Ajánlásokat talál  a tápok zacskóján mennyiségekre nézve, de  a legfontosabb mindig a cica kondiját, fejlődését figyelni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez