Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Nő!
3 hetes, nagytestű kaukázusitól származó jól fejlett kiskutya 1 napja nem olyan mint volt, nem tud mozogni, mintha hátul lenne valami baj, alig tudja felemelni magát, nehezen mozog, kevesebbet eszik. Előtte olyan volt mint a testvérei, velük minden rendben. A doki sem tudta mi lehet ez. Testhő normális (38,4), baleset nem érte. Nincsen egyik lábon sem propriocepciós (ráhelyezési ) reflex, de ez baj-e 3 hetesen? Ez mikorra alakul ki? Önnnek van ötlete mi ez, és mivel lehet kezelni? Csípődiszpláziához még fiatal? Catosal jó? Köszönettel!

2016.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi!

3 hetesen kezdenek járni a kiskutyák, propriocepciós reflexek nélkül ez nem lenne lehetséges, szóval ekkorra már ki kellett volna alakuljon (de legbiztosabb, ha összehasonlítja az alomtestvéreivel.). Én mindenképpen valami gerinc problémára gondolnék, vagy veleszületetten meglévő vagy traumából eredően (anya véletlenül megnyomta). Véleményem szerint a catosal semmit nem használ ez esetben, de nem is árt, ez mindössze egy vitamin komplex. Jó lenne megröntgenezni a kiskutyát, hogy kiderüljön van e bármi anatómiai eltérés, mert úgy a prognózist is jobban lehet becsülni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez