Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. No,

Elnezest hogy nem ekezettel irok. Parommal vettunk egy kis tacskot, tegnap 7 hetes. Mi jelenleg angliaban elunk es szeretnenk ot kihozni. Tul sok kulondbozo informacio van fennt a neten es mivel nem ismerunk allatorvost otthon szeretnek tanocsot kerni. Szerencsesek vagyunk mert rokonom jon ki augusztus 6.an kitudna hozni magaval kocsival, viszont a sok kulonbozo informacio miatt elbizonytalanodtunk es aggodom hogy nem fogom tudni a papriokat elintezni idoben. Tudna tanacsot adni hogy hova es kihez tudunk fordulni es hogy a legcelszeruub es gyorsabb? Elore is koszonom a valaszat

2017.07.18

Állatorvos

Magyarországról más államok irányába vagy az adott célország állategészségügyi hatóságaitól, vagy az adott ország magyarországi (ha nincs, akkor a legközelebbi) külképviseletén kérhetnek, illetve itt kell kérni. Utazással kapcsolatos részletes tájékoztatást talál a www.maok.hu oldalon, az állatútlevél/utazások menüpontban.

Vissza a kérdésekhez