Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.Nő/Úr!
1 éves, ivartalanított, benti nőstény cicám minden ok nélkül lesből rám támad, harap, karmol. A páromat nem bántja, mert tőle fél. Engem terrorizál, pedig én foglakozom vele. Főleg akkor teszi ezt mikor dolgozni indulok reggel. Este játszom vele, de sokszor eldurvul a játék a részéről. Mit tehetnék? A testi fenyítésben nem hiszek, ha rámordulok,látom h nem rettenti meg. Válaszát előre is köszönöm.

2016.06.18

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A cica egyértelműen dominálni akar Ön felett. Tudtára kellene adni , hogy Ön felette álla  rangsorban , és nem hagyni  neki a durva játékot sem. Amint durvul, abbahagyni a vele való foglalkozást és elzárni. Az ételét is csak Öntől kapja. Sokat a szemébe nézni, és nem elnézni, megvárni amíg ő néz félre.. Remélem sikerül elfogadtatni vele, hogy nem ő a falkavezér.

Sok sikert!

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem