Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.Nő/Úr! Kiskutyámnak bőrfertőzése volt, rendbejött. 10 napig kapott antibiotikumot és kétnaponta fürdettem. Csináltak bőrkaparékot semmi komolyat nem találtak csupán egy olyan baktériumról van szó amelyik a kutya bőrében mindig jelen van, de néha elszaporodik. Sajnos nem jegyeztem meg a nevét talán F. betűvel kezdődik. Esetleg le tudná nekem írni melyik lehetett. Utánna szeretnék nézni, hogy mi okozhatja ezt. Köszönettel Ági

2013.09.11

Állatorvos
Bőrfertőzést leggyakrabban Staphylococcus és Streptococcus fajok okoznak. Szerintem hívja fel kezelő állatorvosát, aki pontosan meg tudja mondani, hogy mi okozta a problémát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem