Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.Nő,Úr!
2 hónapos Labrador kiskutyánk van , 1 hete van nálunk,kertesházban lakunk,van szigetelt kutyaháza. A kérdésem az hogy eddig kint aludt, mert jó idő volt,de most eléggé lehült az idő 12 fok éjszaka ,aludhat e kint továbbra is ,illetve télen .Azt mondják sokan ha kint megszokta akkor nem kellene bevinni,ha hidegebb lesz. akkor sem ,Igaz ez:?

Köszönöm válaszát.

2013.09.18

Állatorvos
A kutya, ha szigetelt háza van, akkor kint is tud aludni. Ennek ellenére ha tehetik vigyék be magukhoz amikor otthon vannak, és ha senkit sem zavar, akkor aludhat bent is. A kutyának az a legjobb, ha sok időt tölthet a gazdájával. A kutyák könnyen alkalmazkodnak az este bent, nappal kint típusú élethez és nem lesz semmi bajuk tőle.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem