Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Nő/Úr!
Nekem olyan kérdésem lenne egy 2 éves fajtiszta kínai sharpei szuka kutyussal kapcsolatban, hogy észre vettünk azt, hogy a nunijából egy két csepp vér kicseppen… Először arra gondoltunk, hogy nem lehet nagy gond, ugye lány tehát következtettünk…. De ma reggelre egy kicsit rosszabb lett és este tiszta fekhelyre feküdt le de reggel már elég foltos lett a helye.
Most arra gondoltunk, hogy felfázhatott szegénykém, mert tegnap utaztunk és ugye bár tanítva van ha fel szálunk a buszra helyet foglal, tehát leült… Tudna ebben segíteni, hogy esetleg mi lehet a probléma, vagy reméljük nincs nagy baj…. Válaszát ezzel kapcsolatban is nagyon köszönjük! Üdvözlettel: Brigi és Márk

2014.02.11

Állatorvos
Mindenképpen vigyék orvoshoz a kutyát. Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mi a probléma. Ami felmerülhet (a teljesség igénye nélkül): húgyúti fertőzés, hüvelygyulladás, gennyes méhgyulladás, tüzelés, babesiosis stb. Ha a kutya tüzel az az első időszakban nagyobb mennyiségű vörhenyes váladék ürülésével és péraduzzanattal jár (ez teljesen normális).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem