Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr Nő!
Van egy 2 éves bak nyuszim és nagyon ritkán szokot menni a hasa,de csak reggel.Mindig van tiszta víze,szénája,a búzát is imádja és jó minőségű tápot kap.Bélsár az nagyon ritkán van csak neki,ez folyik szó szerint.Bio-lapist adok neki ha ilyen probléma van de van hogy 3-4 napig ilyenek a reggelek.Mitől lehet ez a probléma? Válaszát előre is köszönöm.

2016.10.13

Állatorvos

Kedves Gazdi! A nyuszinak kétféle bélsara van. Az egyik a bogyós állagú, a másik – amit éjszaka, reggel ürít az ún. pseudobélsár, amit el is fogyaszt és ebből nyeri a vitaminszükséglete nagy részét. Nem tudom erről van e szó, de lehet. Egy vizsgálattal biztosan ki tudná záratni, hogy nincs e más szervi, belgyógyászati problémája. De ha eszik, jó a kondija, és napközben szépen bogyózik, akkor nem gondolom, hogy nagy baj lehet.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem