Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.Nő!Van két cicám.7 évesek,házi cicák.Ivartalanítottak.Parazita mentesek.Nem kijárós cicák.A nagyobb fiú,Marci cicának az állán egy két napja 2 db kemény pattanásszerű bőr elváltozás található…a nagyobb az elkezdett sebesedni…Ez a második eset eddig…volt már ilyen de el is múlt.Mitől lehet ez?Viselkedése nem változott,étvágya nem csökkent,kicsit jobban hullik a szőre,6.30 kg .Sanabelle száraztápot esznek és Félix konzervet.A főtt húst és semmi mást nem hajlandóak meg enni kicsi koruk óta.Köszönöm válaszát….

2015.02.15

Állatorvos

Sajnos így, hogy nem látom az elváltozást, nehéz véleményt mondani. A leírás alapján lehet, hogy szőrtüszőgyulladással állunk szemben. Fertőtlenítse a területet hígított Betadine-oldattal naponta kétszer. Ha nem javul a cica állapota 2-3 nap alatt és/vagy új göbök jelennek meg, akkor keresse fel állatorvosát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem