Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt Dr Nő!

westi kiskutyám van.honnan tudom meg h.hány éves lehte?aki eladta azt mondta 3 körül van. orvoshoz jövő hónapba megyünk,de addig is!?kb?ill. hallom h. sok kiskutya az új vesszetsség oltásra alelgiás .nem szerteném ha problémája lenne ebből.köszönöm

2013.10.07

Állatorvos
A kutyáknál a fogak alapján lehet megbecsülni az életkort. Felnőtt korban ez sem túl pontos dolog, mert egyéni, hogy egy kutyának milyen gyorsan kopnak a fogai és a fogkövesedés mértéke is eltérő lehet. Nincsen olyan módszer amivel pontosan meg lehet mondani, hogy mennyi idős a kutya.
Sajnos bármelyik kutya allergiás lehet bármelyik oltóanyagra. Nem tudhatjuk előre, hogy az Ön állata érzékeny-e bármelyikre. Ha aggódik, akkor biztonságosabbá teheti az oltást azzal, hogy időben odamennek a rendelőbe (nem a rendelési idő végére) és az oltás után még egy fél órát a közelben tartózkodnak. Ha gond van, akkor kéznél van a segítség.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem