Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Úr! 6 db 2 hetes cicáimat hétfő délután elhagyta az anyjuk. Ma már csütörtök van és még mindig nem jött haza. Mit csináljak? Van esélyük a túlélésre? Próbálom etetni őket, de sem sok sikerrel. Nagyon sajnálom őket! Tudna segíteni? Köszönettel.

2011.08.04

Állatorvos
Lehet kapni speciális tejpótló tápszert kiscicáknak (Fressnapfnál vagy állatpatikában), azzal és fecskendővel vagy kiskanállal megpróbálhatja őket etetni - de ha a kiscicákon a kiszáradás jelei mutatkoznak (nincs vizelet, apatikusak, a bőrük rugalmatlanná válik) sürgősen vigye őket állatorvoshoz! A kiscicák felneveléséhez esetleg kérheti a macskamentők segítségét is (http://www.noeallatotthon.hu/macskamentes/)
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem