Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt dr. Úr! Chow-chow kutyikám kb. fél éves korában elkezdte fájlalni a lábait. Azóta az orvos tanácsára zöldkagyló kivonatot adok neki naponta. Lassan 1 éves lesz, de a lábai még mindig fájnak. A kutyai nem a szabvány méretekkel rendelkezik, az apuka 40 kilós volt, – ő jelenleg 30 kilós, de nem kövér. Mi lehet a probléma, mi a megoldás? Köszönettel.

2011.09.15

Állatorvos
Azt javaslom, hogy vigye el orthopédiai kivizsgálásra a kutyát, ahol röntgen felvételek elkészítésével felmérhető az állat csontjainak és ízületeinek állapota. Nagy növekedési erélyű kutyáknál gyakori probléma a növekedés során a gyakran több végtagra is kiterjedő sántaság. Nagyon hasznos a zöldkagyló kivonat folyamatos adagolása, de periodikusan szükséges lehet fájdalomcsillapítók alkalmazása. Első és legfontosabb azonban az, hogy van-e a kutyának olyan problémája, amely esetlegesen műtéti beavatkozást igényel.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem