EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Úr/ Dr. Nő!

Találtunk egy anyamacskát 5 kicsivel az utcán (valamikor tuti volt gazdája, mert elég ápolt még és csak a tápot eszi meg az anya, csak gondolom fialás után kirakták őket…) 3 napig egy melléképületben voltak, ma kitettem őket a garázsba és nyitca is hagytam az ajót, had sétáljon végre az anya ha akar. Hát úgy tűnik el is ment végleg….. Itt maradtak a kicsik. Már van néhány foguk és próbálnak mászkálni, birkózni, de futni pl. még nem tudnak. Hány hetesek lehetnek? Kb.4? Hogyan etessem őket? Kell még a tápszer nekik? Eddig jobb híján laktózmentes tejet kaptak (fél napja vannak egyedül), mert már nagyon sírtak, de ha kell persze megvesszük a tápszert is. Elkezdhetem már “hozzátáplálni” is őket? Milyen gyakran kell etetni? és éjjel? Kell még masszírozni a hasukat? Válaszát köszönöm!

2016.07.29

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Én a tápszer adását még mindenképpen javasolnám, de elkezdheti a hozzátáplálást is. Eleinte áztatott száraz táp, vagy alutasakos. A hasukat még azért masszírozza vizes vattával etetés után, de talán az lenne a legjobb, ha elvinné legalább az egyiket egy kormeghatározásra állatorvoshoz, akkor biztosabbat tudunk mondani.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem