Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt dr.Úr olyan problémám van hogy van egy 6 éves lablador vizsla keverék kutyám ami 1 éve emlődaganatos későn vettük észre hogy vemhes lett.2 napja kölkezett abból a melléből nem szopnak a kiskutyák .Sajnos nagyon kemény az emlő és nagy a leghátsó!Tej van benne mi tévő legyek!Legyenszíves tanácsot adni!Köszönettel!

2016.01.12

Állatorvos

Sürgősen vigyék a kutyát orvoshoz. Az állatnak valószínűleg emlőgyulladása van, ami nagyon fájdalmas és elhanyagolt esetben akár tályog is kialakulhat. Az orvos szakszerűen megnézi, hogy üríthető-e tej a beteg emlőből és eldönti, hogy a helyzet szükségessé teszi -e a szuka elapasztását és a kölykök mesterséges felnevelését.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem