Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Úr!
7 kg körüli keverék(lakásban tartott ) kutyusunk allergiás a Scalibor nyakörvre és a szőrére cseppentett kullancs riasztótól is kisebesedett szeretném megkérdezni, hogy mit használhatnánk, hogy biztonságba tudjuk? Az ultrahangos készülék mennyire megbízható ? Köszönöm előre is segítő válaszát ! Edina

2012.04.19

Állatorvos
Nem könnyű erre a kérdésre választ adni, mert sajnos addig, amíg nem próbálnak ki egyéb szereket nem igazán lehet megmondani, hogy melyik nem vált ki allergiás reakciót. Lehetőleg olyan szert válasszanak, amelynek hatóanyaga eltér a problémás készítményekétől. Kérjék ebben állatorvosuk segítségét, vagy állatpatikában is tájékozódhatnak. Sajnos egyik kullancsellenes készítmény sem nyújt 100%-os védettséget. Az ultrahangos riasztót én inkább kiegészítésként javasolnám. Azt javaslom, hogy próbálkozzanak nem porzószeres nyakörvvel (pl.: Foresto), vagy próbálják meg a Frontline combo cseppet vagy a spray változatot.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem