Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr Ur/Dr.Nő. Szeretném megkérdezni,hogy másfél éves kan kutyám aki szobatiszta volt ivartalanítva lett egy hónapja és az óta állandóan bepisil. Már vissza vittem ahol műtötték de nem tudják, hogy mitől van. Kapott antibiotikumot meg más gyógyszert de semmi nem használ. Kérem ha tud segíteni, vagy javasolni valamit. hogy mit tudok csinálni vagy hogy hova vigyem szegényt mert ez igy borzalmas állapot főleg, hogy lakásban tartjuk. Műtét előtt elég volt ha napi háromszor levittem és most 5-6 szor leviszem és mégis bepisil sőt meg a jelzésről is leszokott amivel jelezte, hogy le kell vinni. Segítségét és a válaszát előre is köszönöm. Simonné

2015.07.30

Állatorvos

Szerintem vigye el a kutyát az Állatorvostudományi karra. Előzetesen érdeklődjön telefonon, hogy ezzel a problémával először egy általános ambuláns rendelésre menjen vagy rögtön egy szakrendelésre látogasson el. Az első vizsgálat során kiderül majd, hogy milyen kiegészítő vizsgálatokra lesz szükség (röntgen, endoszkópia). Az is lehet, hogy a probléma neurológiai eredetű. Alaposan körbe kell járni a kérdést. Fontos lenne tudni, hogy vizeléskor a kutya felveszi-e a vizeletürítési pózt vagy csak kicsorog a vizelet (nem tudatosul az inger). Figyelje meg alaposan a kutyát, hogy minden fontos kérdésre tudjon válaszolni: mennyi vizeletet ürít egyszerre, milyen testtartásban teszi, esetleg elkezd csorogni a vizelet és a kutya azután felveszi a vizeletürítési pózt, álmában is bepisil-e, fizikai igénybevétel (ugrás, futás) során van-e vizeletvesztés. Fontos, hogy ne szidják a kutyát, mert erről biztosan nem tehet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem