Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

TISZTELT DR ÚR/NŐ ! VAN EGY 4 ÉVES KOSORRÚ TÖRPENYUSZIM. 6 HETES KORA ÓTA NÁLAM VAN. PICI KORÁBAN NÉHA AZ ALOMBA NÉHA MELLÉ BOGYÓZOTT, VISZONT EGYSZER ODAFEKÜDT MELLÉM AZ ÁGYBA, AMIKOR LEMENT AKKOR LÁTTAM, HOGY EGY CSOMÓT BOGYÓZOTT ODA. AZÓTA NEM HAJLANDÓ A SAJÁT KIS SZOBÁJÁBA SEM, AZ ALOMRÓL RÖGTÖN LEUGRIK, CSAKIS AZ ÁGYAMON. OTT VAN EGY VASTAG POKRÓC, ODA FELUGRIK, PISI ÉS MELLÉ A BOGYÓK. ÉN REGGEL FÉL 6 FELÉ INDULOK EL, PERSZE ELŐTTE BOGYÓZIK ÉS DU 5 KÖRÜL ÉREK HAZA. AHOGY HAZAÉREK KIENGEDEM ÉS MÁR UGRIK IS FEL. NÉHA NÉHA EGY PÁR BOGYÓ VAN A HELYÉN, DE SZERINTEM EZ CSAK VÉLETLEN LEHET, NEM TUDATOS. AZ A PROBLÉMÁM, HOGY NEM TUDOM EZ MOST ROSSZ NEKI, VAGY NINCS SEMMI GOND A DIREKT VISSZATARTÁSSAL,??? ÉN MÁR MEGPRÓBÁLTAM MINDENT, DE CSAKIS AZ ÁGY TETEJE. IGY ELÉG NEHÉZ TOVÁBB ELMARADNI IDŐBEN,MINDENHONNAN ROHANNOM KELL HAZA, HOGY TUDJON BOGYÓZNI. IGY REGGELTŐL OLYAN 11 ÓRÁT VAN A HELYÉN, ESTE PEDIG 9 ET. AZ ÉTKEZŐ VAN ELKERÍTVE NEKI, TEHÁT A HELYE IS NAGY, DE NEM HAJLANDÓ BENT SEHOVA. AZT SZERETNÉM MÉG KÉRDEZNI, HOGY MENNYI AZ AZ IDŐ AMIT ÚGY KIBÍR, HOGY NE LEGYEN NEKI ROSSZ , VAGY VAN -E VALMILYEN MEGOLDÁS? NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZT, TISZTELETTEL KOVÁCS ILDIKÓ

2017.06.01

Állatorvos

Kedves Ildikó!

Szerintem ha a nyuszi egyébként egészséges (jókedvű, jó étvágyú, normális a széklete, vizelete) akkor biztosan elvégzi a dolgát, ha kell neki. Itt valószínűleg arról van szó, hogy az ágyon lévő szagok miatt ürít oda újra meg újra. A nyuszi valószínűleg szobatiszta, csak nem megfelelően választotta ki az ürítőhelyet. Szerintem  tegye a nyuszi elkerített helyére a pokrócot, amire üríteni szokott (annak gondolom már úgyis mindegy) és ne engedje fel az ágyára. Figyelje meg  mi történik egy olyan napon, amikor otthon van és ne engedje fel az ágyára. Ha bármi rendelleneset tapasztal, akkor mindenképpen vigye orvoshoz az állatot.

Vissza a kérdésekhez