EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Úr/Nő !

A 7 èves shar-pei fajtájú kutyusom lábán már lassan 4 éve nő egy daganat. Voltunk mintavételen, kiderült hogy mastocytoma grade-1 es tipusú. Sajnos műtétre, és kezelésekre nincs lehetőségünk. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire gyors lefolyású a betegsége? Mire számítsunk a továbbiakban ?

2017.09.21

Állatorvos

Erről a kezelő állatorvostól tudna pontosabb információt kapni. Általánosságban: a kategorizálás a tumor elhelyezkedése, a gyulladásos jelenségek jelenléte és a sejtek differenciálódásának mértéke alapján történik. A Grade -1-es típusú mastocytoma jól differenciált sejtekből áll, amelyek kisebb valószínűséggel képeznek áttétet. Az önmagában, hogy egy daganat 4 éve növekszik kizárja, hogy nagyon agresszív típusú legyen. Természetesen jobb lenne, ha nem lenne ott…

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem