EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr Úr/Nő!
Kaphatnak-e 5 hetes kiskutyáim aniprantel tablettát, mert a paszták sokba kerülnének? 3 napja kaptak, és féreg is ürült, imbolyogtak, remegtek a kiskutyák. Mikor ismételjem a kezelést, naponta, vagy elég 2-3 naponta összesen 3-szor? A féreghajtóra elpusztult férgek okozhatnak-e bélelzáródást és ezért halált, vagy ez kizárt? Tehát lehet-e veszélyes a kezelés? A remegés, idegrendszeri tünetek mikor múlnak el, lehet-e valamivel ezeket is kezelni, valami vitaminnal vagy egyéb módon, vagy magától elmúlik? Köszönöm!

2015.09.05

Állatorvos

Ha a kiskutyáknak idegrendszeri tünetei vannak, akkor sürgősen forduljon állatorvoshoz. Ha az idegrendszeri tünetek a féreghajtó kezelés után jelentkeztek, akkor ne adjon többet ilyen tablettát a kicsiknek, mert ezek szerint érzékenyek rá. Ha nem nem ürült sok féreg, akkor elegendő a féreghajtó kezelést 2 hetente ismételni addig, amíg a kezelés hatására paraziták jelennek meg a bélsárban. A féreghajtó kezelés nem szokott az ön által leírt kockázatokkal járni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem