Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Ur/Nö!
8 hetes fiu kiscicának fáj a hátso lába.
Átnéztem harapás,karmolás,seb,sérülés nincs, de ma reggel ota kicsit sántitva megy, a nagy virágcserépbe fel/le tudott ugrani eddig 3szor, ma még nem játszott a tesoival, pedig kifulladásig szokott rohangálni, fel/le ugrálni.
Ma nem tudom elvinni állatorvoshoz,mert 24 orás szolgálatban vagyok, (itt van velem ö is) holnap délután tudom leghamarabb elvinni dokihoz.
Lehetne neki adni PANALGORIN 500mg (Panalgorin 500 mg tabletta hatóanyaga a metamizol-nátrium, mely erős fájdalom- és lázcsillapító, gyulladáscsökkentő) tablettábol valamennyit?
De mennyit,ha lehet?
Köszönöm szépen válaszát Tisztelt Dr. Ur/Nö!
Maradok tisztelettel.
Üdv. Ildiko

2016.07.21

Állatorvos

Kedves Ilidkó!

Nem javaslom , hogy adjon neki, az otthon lévő fájdalomcsillapítóból. Nagyon kicsi még a  a macska, nehéz lenne a súlyára kiadagolni és a szakirodalom se javasolja a komoly mellékhatások miatt.

Holnapig semmi baja nem lesz a cicának, ha ma nem tudja elvinni, inkább próbálja pihentetni, de ha nincs otthon állat-gyógyszer humánt ne adjon neki.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem