Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Úr/Nő!

Két hete elvittem állatorvoshoz a kutyámat, mert rázta a fejét és sírt fájt a füle. Ott azt mondták, hogy toklászra gyanakodnak emiatt el is bódították, megvizsgálták, de kiderült, hogy nem az, hanem fülgyulladása van. Kitisztították a fülét meg kaptam fülcseppet egy pár napig jónak tűnt, de azóta is időnként rázza a fejét. Tegnap elvittem kutyakozmetikushoz ott mondtam a hölgynek, hogy tisztítsa már ki a fülét, mert rázza a fejét, és ő azt mondta, hogy atkás a kutyámnak a füle, mert az ő kutyájának is ugyanilyen volt régen. Elmentem az állatorvoshoz, hogy adjanak nekem olyan gélt vagy cseppet, ami jó az atkára, és fertőtlenítő cseppet kaptam. Az lenne a kérdésem, hogy az jó e rá? Vagy van külön atkára való csepp? Válaszát előre is köszönöm! L. Nikolett

2016.07.22

Állatorvos

Kedves Nikolett!

Létezik kifejezetten atkaölő gél (Otimectin), vannak cseppek amiket szőrre helyezve felszívódnak és úgy hatnak a fülben is. (Stronghold, Advocate). Ha súlyos a fertőzöttség akkor mi mind a kettőt szoktuk alkalmazni, de mikroszkóppal azért érdemes ellenőrizni, mindneképpen.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem