Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.Úr/Nő! Szeretném véleményét kérni a következőkre. 3 éves elmúlt német juhászunk túl tesz minden eddigi kutyánkon. Mindenevő. Most érik a cseresznye, a fa alol eszi. Következik majd a körte, ami szaftos fajta, több belőle szerintem felfúj. Szőlő, eszi le a fürtöket. A dióról nem is beszélve, versenyfutás van ha leesik, ki ér oda előbb. Ezek miatt a család ketté oszlik, beavatkozzunk-e, ilyenkor kicsit lezárjuk a mozgási terét (azért van még mit bejárnia), mi a helyes megoldás? A felsoroltak okozhatnak problémát? (magok, dióhéj?)
Köszönöm válaszát.

2013.06.16

Állatorvos
A nagymértékű gyümölcsfogyasztás hasmenést okozhat. A dió már veszélyesebb dolog, mert a szétrágott héj megsértheti a beleket és egyes esetekben véres hasmenést okozhat. A barackmag egyes szerencsétlen esetekben bélelzáródást okozhat. Sok kutya minden gond nélkül habzsolja a gyümölcsöket, másoknál előfordulnak az előbb felsorolt problémák. Önöknek kell eldönteni, hogy hol tartják a kutyát, de ha elkerítve is nagy helye marad és sokat mozgatják, akkor talán az a jobb megoldás.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem