Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.Úr!
Nőstény törpenyulam már ivarérett,szobatiszta,de pár hete kezelhetetlen.Rázza a ketrecét,ha kiengedem rögtön bepisil és bogyózik,ami nagyon büdi.Van,hogy a ketrecben is össze-vissza pisil.Azt mondták,hogy azért,mert pároztatni kellene,de azt nem szeretném.El fog múlni ez az állapot?Ivartalanítással lehet rajta segíteni vagy van más humánusabb módszer?Köszönöm válaszát!Kiss Judit

2014.04.12

Állatorvos

Ha az állat székletének állaga vagy szaga megváltozott, akkor az betegség jele lehet. Ha a nyuszi a szokásosnál többet pisil, az is lehet betegség jele (húgyúti fertőzés). Vigye orvoshoz az állatot. Ha nem találnak betegséget, akkor a probléma hátterében valóban lehet ivari viselkedés, de előbb ki kell zárni az egyebeket.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem