Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.! Van egy 10 hónapos Yorkim és ez a 3. nap hogy hány. De napi csak 1-szer szokott. Elsőre azt gondoltam, hogy túl mohón evett, de nem hinném, hogy 3 napja folyamatosan mohón eszik. Észleltem, hogy a hasa is fura hangokat ad ki morog/korog, de nem éhes hanem olyan mintha emésztene. Párom mondta, hogy több mint valószínű hogy az asztalon hagyott tányérban hagyott sóból ehetett. Mit tegyek? Veszélyes számára a só? Válaszát előre is köszönöm!

2017.05.04

Állatorvos

Kedves Gazdi! A yorkik nagyon érzékeny emésztésű állatok. A só nem jó nekik. Javaslom érzékeny gyomorra készült eledellel etessék, inkább napi két alkalommal. Ha a hányás fennmarad hosszú távon, akkor vigyék állatorvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem