Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt dr!!!! van egy 2 éves kan staffordshire terre kutyám folyamatosan rágja a lábbát és nyalogatya a kisszájánál ki van vörösödvel és sebes!!!!

2013.11.02

Állatorvos
Sajnos nagyon valószínű, hogy a kutya allergiás. Érdemes tápot váltani. Olyan tápot válasszon, amelyiket érzékeny kutyáknak gyártottak és összetevői között nem szerepelnek a korábban fogyasztottak (Happy Dog Africa). A táp mellé legalább 6-8 hétig semmi mást ne adjanak csak ivóvizet. Ha a tünetek néhány hét alatt mérséklődnek, akkor valószínűleg táplálékallergiával állunk szemben. Sajnos a kutya sok minden másra is érzékeny lehet, de biztosat csak allergiateszt elvégzésével lehet mondani. Ha a kutya tünetei nagyon súlyosak, akkor érdemes tüneti kezelést alkalmazni (gyulladáscsökkentő). Érdemes ellenőrizni a bűzmirigyek állapotát is. Mindenképpen mutassák meg állatorvosnak a kutyát. Lehet, hogy szükséges parazitaellenes kezelést is alkalmazni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem