Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt DrNő!Kérdésem az lenne,hogy mi a különbség a tápok között a kutyáknak?Van 10 kg 2 ezerért, 5 ezerért és 20 ezerért is.Az olcsó is megfelelő folyamatos táplálásra?Köszönöm,László

2014.05.06

Állatorvos

Az alapanyagok minőségében nagyon nagy különbség van a tápok között.Egy példa: a nagyon olcsó tápok fehérjetartalma általában növényi eredetű, míg a jó minőségű tápok állati eredetű fehérjét tartalmaznak, ami sokkal jobban emészthető egy kutya számára. A prémium tápok nagyon szigorú követelmények szerint, jó minőségű alapanyagokból készülnek, tartalmaznak minden olyan nyomelemet és vitamint amire egy kutyának szüksége van. Pontosan tudjuk, hogy az emberi élelmiszerek minőségében is sokszor jelentős különbségek vannak, hiába nevezik ugyanúgy a terméket. Nyilván az lenne a legjobb, ha mindenki megtehetné, hogy prémium táppal eteti a kutyáját és magának is meg tudná vásárolni a legjobb minőségű élelmiszert (sajnos ez sokszor nincs így). Én azt javaslom, hogy egy növekedésben lévő kutyának ha lehet, próbáljunk meg prémium tápot adni (pl.: Select Gold, Real Nature, Royal canin, Happy Dog, Purina ProPlan, Hill’s). Később, ha egy egészséges felnőtt kutyát már kicsit alacsonyabb kategóriás, de még minőségi táppal etetünk, az is teljesen megfelelő. Én nem javaslom a nagyon olcsó tápok etetését amennyiben megengedhetik maguknak, hogy legalább közepes árfekvésben vásároljanak. Csak olyan tápot vegyenek meg, amelyen részletesen feltüntetik az összetevőket.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem