Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr!
Van egy négy éves, ivartalanított, britt rövidszőrű, kandúrom, minden oltást meg kapott, azzal a problémával fordulok önhöz, hogy egy héttel ez előtt hányt akkor elvittem állatorvoshos kapott 2 szurit és jobban lett! De tegnap este újra kezdte! Ami furcsa hogy étel nincs a hányadékban sose , csak habos nyálka jön ki, leginkább doromboláskor és mozgáskor öklődik és evés után, kissé hígabb a széklete, de nincs hasmenése, nem étvágytalan és a kedve is jó! Nem értem mi lehet a baja, az orvos sem tudta megmondani, hogy mi a gond! Nagyon aggódom! Nagyon szeretem a cicát és szeretnék segíteni rajta! Félek komoly baj áll a háttérben!
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel Móni!

2014.12.31

Állatorvos

Mindenképpen adjon a cicának szőrgombócoldó pasztát (pl.: Bezopet, Maltsoft) egy héten át minden nap. Vásároljon érzékeny cicáknak való diétás tápot (pl.: PetBalance Medica gyomor-bélrendszeri megbetegedésekre). Ha a cica állapota nem rendeződik, akkor felmerülhet az is, hogy lenyelt valamit  (pl.: játék egy darabját), ebben az esetben röntgen vizsgálatra van szükség. Számos belgyógyászati betegség is okozhat hányást, de ezeket csak kiegészítő vizsgálatokkal (pl.: vérvétel) lehet igazolni. Ha a hányás nem szűnik meg teljesen néhány napon belül, vagy gyakoribbá válik, vagy más tünetek is jelentkeznek, akkor feltétlenül vigye orvoshoz az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem