Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Fressnapf!
A cicankat lakasban tartjuk, alomba vegzi el a dolgat, de nem kaparja el. Mi lehet ennek az oka es hogyn tudnank megtanitani neki, hogy elkaparja, ha kakil? Szornyu budos van a lakasban, mie hazaerunk. 🙁
Koszonettel: Cicó

2016.01.04

Állatorvos

A kaparásra nem igazán tudják megtanítani az állatot, de a zárt macskavécé sokat segíthet. Sokféle alom létezik, van olyan, amelyiknek nagyon jó a szagmegkötő képessége, érdemes többfélét kipróbálni. Sajnos vannak macskák, amelyek nagyon ragaszkodnak a megszokott dolgokhoz és inkább nem az alomba ürítenek, ha változás van. Célszerű ezért az első időszakban a régi tálcát is kint hagyni és az újat is betenni, hogy lássuk, a cica elfogadja-e. Először csak az alomanyagot próbálják lecserélni, ha azt elfogadja, akkor jöhet a következő lépés, a zárt wc (ha nem ilyen van otthon).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem