Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Fressnapf !

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy cica megfázás ellen milyen gyógyszereket vagy egyéb dolgokat lehet felhasználni? Egy pár hónapos kis cicáról lenne szó, aki meg van fázva pár napja. Tüsszög, nedves az orra és néha nagyon csipás a szeme. Válaszukat és segítségüket előre is köszönöm!

2011.01.05

Állatorvos
Macskakölyköknél gyakoriak a felső légúti tünetek, melyek hátterében legtöbbször bakteriális vagy vírusos fertőzések állnak. Ilyen esetben fontos az állatorvos felkeresése, aki a vizsgálatot követően kiválasztja a megfelelő gyógyszereket és dönt a további gyógykezelés formájáról. A kezelés alapját legtöbb esetben a szájon át vagy injekciós formában adható antibiotikum készítmények és antibiotikum tartalmú szemcseppek jelentik. A kezelést követően fontos az állatorvosi kontroll vizsgálat annak ellenőrzése céljából, hogy a gyógyulás maradéktalanul megtörtént-e.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem