Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Fressnapf!

Segítségre lenne szükségem. Vettem egyik üzletükben egy Little Explorers felfújható kutyafekhelyet, és beteg kutyus miatt szükség lenne egy másikra is M vagy L méretben. Dunaújváros, Székesfehérvár körig terjedően minden boltban vagy voltam, vagy telefonon érdeklődtem, de mivel erősen leárazták, sajnos nem jártam sikerrel.Szeretnék érdeklődi, vajon valahol be tudnám-e szerezni.Köszönettel várom válaszukat!

2012.01.18

Állatorvos
A Little Explorer felfújható kutyafekhely sajnos már nem rendelhető és minden áruházunkból elfogyott. Amennyiben másfajta fekhely is megfelelő lenne, az áruházainkban készséggel segítenek kiválasztani a kutyusnak leginkább megfelelő darabot.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem