Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Hölgyem /Uram/!
Két kérdésem lenne. 3 hete befogadtam egy kóbor cicát, alig egy éves lehet. Egyáltalán nem iszik vizet. Mit lehet ilyenkor csinálni?
A másik kérdesem: Nagyon rossz szagú a szája, a lehelete. Mit tegyek vele?
Köszönettel: Gizella

2016.01.17

Állatorvos

A felvett folyadék mennyisége nagyban függ attól, hogy mit eszik az állat. Ha száraztápot kap, akkor több vizet fogyaszt, ha konzervet vagy házi kosztot, akkor kevesebbet. Ha a cica egészségesnek tűnik, jókedvű, jó étvágyú és mindig van lehetősége inni, akkor ne aggódjon. Növelheti a folyadékfelvételt, ha húsleves hígított levével vagy vizezett joghurttal kínálja a cicát. Ha rossz szagú a cica szája, akkor mindenképpen vigye állatorvoshoz, hogy alaposan vizsgálja át a szájüreget. A cicának mindenképpen kell féreghajtót adni, a férgesség is okozhat furcsa acetonszagú leheletet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem