Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Van egy 7 hetes kiskutyánk, aki 4 napja került hozzánk. Sajnos nagyon nehezen tudjuk rávenni az evésre. Ahonnan elhoztuk ott már száraztápot és alutasakos eledelt evett, de nálunk nem hajlandó megenni. Csak a tejet és a felvágottat fogadja el. beteg nem lehet. Nagyon virgonc, játékos kutyus. Olvastam a környezetváltás sokkhatásként érhet ilyen kicsi állatot, főként, hogy 5-en voltak eddig együtt. Magányos sem lehet, mindig van otthon vele valaki. Mit tanácsol, mivel tudnánk rávenni az evésre? Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel: Varga Odett

2017.07.25

Állatorvos

Ha folyamatosan kap olyasmit a kutya, amit jobban szeret, mint a tápot, akkor nem fogja megenni a tápot… Ne nasiztassák, ne essenek kétségbe, ha nem eszi meg a tápot. Negyed óránál tovább ne legyen előtte étel. Vegyék el és ne kapjon semmit a kölyök 2-3 órán át, majd újra kínálják a táppal. Ha éhes, enni fog. Víz legyen mindig előtte, tejet ne adjanak neki. Ha bármi rendelleneset észlelnek vigyék orvoshoz a kölyköt. Fontos, hogy ne felvágottat egyen, mert azok összetétele egyáltalán nem fedezi egy növésben lévő kölyök igényeit.

Vissza a kérdésekhez