Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Van egy kb. 2 éves mentett kosorrú logófülű nyuszink. 2,5 hónapja van nálunk. Pár hete állatorvosnál jártunk vele, mert észrevettük, hogy a hátsó lábairól hiányzik a szőr. Mint kiderült a pisi marta ki, nincs nagyobb baj. Nagy ketrecben van, de gyakran ül a wc-jében illetve amikor kijön, akkor is maga alá pisil. Az orvos azt mondta, hogy valószínűleg az előző helyen ezt szokta meg. Azóta ez ellen küzdünk. 1-2 hete elkezdett tüsszögni is. Nem tüsszög gyakran, de amikor elkezdi akkor elég sokáig tüsszög. Eszik, iszik, szénázik, bogyózik rendesen, de ez a tüsszögés elég félelmetes… Az orrából nem látok váladékot folyni, a szeme is tiszta.
Mitől tüsszöghet?
Válaszát előre is köszönöm.
Egy aggódó gazdi

2017.07.29

Állatorvos

Nem poros esetleg a széna? Nem került valami új, irritáló dolog a környezetébe (füstölő, illóolaj, új, erős illatú tisztítószer…)? Figyeljék meg, hogy köthető-e bármihez a tüsszögés.

Vissza a kérdésekhez