Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Hölgyem/Uram!
A fit+fun NEM csomósodó alomról lenne néhány kérdésem. Pl. van 30l, és 7,5kg kiszerelésű, – mi a különbség, egyik miért literben, míg másik kilóban van megadva? Ennél azonban fontosabb kérdés: ha ezzel feltöltöm az alomtálcát, kb. mennyi ideig szagtalan, mondjuk a szilikátoshoz képest, ami nálam 20-30 nap között változó, de minimum 20 napig teljesen szagtalan.
Köszönettel.

2011.08.01

Állatorvos
A csomagolások eltérő mértékegységét jelezzük a gyártó felé, - valóban logikátlan és zavaró, ha össze akarjuk hasonlítani a kilónkénti árakat. Ez a cicaalom típus is jó szagmegkötő és kitart 20-30 napig, de abban viszont különbözik a szilikátos almoktól, hogy 2 hét után már hajlamos a szétmállásra, porzásra.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem