EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt hozzáértő!
10 hetes kölyök szibériai husky kutyusunk van. 2 hete lakik nálunk. már az előző lakhelyén is, és sajnos nálunk is hasmenése volt/van. rizst adtunk neki egy kevés kölyök konzervvel (mert magában nem ette meg a rizst) állatorvos tanácsára, de nem múlik el neki. 2 napja szénkapszulát oldunk fel a vizében, hátha ez segít, de egyelőre semmi változás. (mindemellett nagyon életerős, energikus kiskutya, semmi más gond nincs vele, az étvágya is jó) mit tehetnék, hogy elmúljon? válaszát előre is köszönöm! 🙂

2012.08.27

Állatorvos
Ilyenkor bélsármintát kell gyűjteni és bakteriológiai és parazitológiai vizsgálatot kell végezni belőle. A vizsgálat eredményének megfelelően célzottan kell kezelni a kölyköt. Célszerű lenne a vizsgálatot minél hamarabb elvégezni, mert egy kölyök állat nem fejlődik megfelelően, ha krónikus hasmenése van.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem