Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Munkatársak! Van egy 12 éves westie kutyánk, aki az utóbbi időben a feleségemet (ha fel akarja emelni, hogy feltegye a kedvenc helyére) gyakran megmorogja. Velem ilyen gond nincs, bizonyára engem tart az “Alfa hímnek”… Néhány hónapja lett ivartalanítva, sokat éhes, de ezt próbáljuk kontrollálni. még nincs elhízva. Más egyéb gondot nem tapasztalunk. A kevesebb sétát az életkora indokolja, feltételezem, Nem fut olyan sokat, mint korábban, de nap 2 km-t biztosan sétál velünk, főként a feleségemmel. Visszatérve a morgásra, maga a kutya kéri, hogy vegye fel a nejem, de ezt morgással “hálálja” meg. Esetleg tudnának valamilyen tanácsot adni, mit kellene tennünk, vagy tudomásul kell venni az öregedés folyamatában ezt is…??? Köszönöm!
Tamás

2018.02.28

Állatorvos

Más helyzetben is morog? Bennem felmerül, hogy esetleg ízületi fájdalma van a kutyának és akkor morog, ha érzékeny területen nyomják meg. Vigyék orvoshoz a kutyát. Ennek ellenére a morgás nem megengedett dolog a gazdi irányába, akkor sem, ha a kutya 12 éves. Ezek a szabályok nem változnak. Figyelni kellene a kutya viselkedését, hogy nincsen-e más területen is változás, mert ezek akár időskori dementia kezdetére is utalhatnak.

Vissza a kérdésekhez