Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt szakèrtő!
Segìtsèget szeretnèk kèrni egy olyan problèmàval kapcsolatban hogy van egy kis francia bulldog babàm (4 hònapos).Csak nemrèg kezdtük el sètàltatni mert gardia-s volt ès kèstek a szurik emiatt.4 hònap alatt ügyesen megtanulta hogy csak a pelusra szabad pisilni.Azòta hogy sètàlunk lent is ès a peluson is piszkìt,viszint elkezdte megfoltozni a szőnyeget is ami màr több mosàson is keresztülment emiatt.Ha otthon vagyunk ha nem mindenkèpp ràpisil,ràkakil akàr az orrunk előtt is.Rà lett szòlva többször akkor abban az adott pillanatban de egyszerűen hatàstalan.
Kèrem segìtsen,mit tehetek?
Vàlaszàt előre is köszönöm

2017.12.07

Állatorvos

Szerintem szedje fel a szőnyeget egy időre. Vigye tisztítóba. Figyelje, hogy szőnyeg nélkül is bepisil, bekakil-e. A kiskutya még nagyon fiatal, sok esetben előfordul, hogy ilyenkor még nem alakul ki teljesen a szobatisztaság. Ha látják, hogy a lakásban végzi a dolgát, akkor azonnal szakítsák félbe, és vigyék ki az utcára. Ha ott végzi el a dolgát, akkor nagy dicséret, jutalom jár. Minél több időt töltenek a kölyökkel és minél inkább figyelik a jelzéseit, annál hamarabb szobatiszta lesz.

Vissza a kérdésekhez