Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő ! A kutyámnak a jobb szeme alatt lett az arc csonton egy diónyi duzzanat,tapintásra nem fájditja,viselkedése nem változott,rendesen eszik is.Természetesen hivtam hozzá állatorvost,kapott kettő fajta injekciót,és Aktil duo tablettát javasolt neki elöszőr 625 mg,majd azt mondta hogy 875 mg 2×1 mert nagy a kutya kb.50 kg .Tapintásra a duzzanat kemény,de mintha a közepe puhább tapintatú lenne.Mára már lényegesen csökkent a duzzanat mérete.Kérdésem az lenne hogy adthatom-e a kutyának 2×1 -be az Aktil duot,illetve kutyáknál nem kell e szedni mellé probiotikumot mint az embernek? Ha igen,kérem javasoljon valamit,csütörtöktől kell szedni a gyógyszert 7 napig. Ön szerint mi lehet a duzzanat oka,az állatorvos csonthártya gyulladásra gondolt.Válaszát köszönöm.Üdvözlettel:Szemerédi István.

2018.03.28

Állatorvos

Úgy adagolja a gyógyszert, ahogyan a kezelő állatorvos javasolja. Ezt a hatóanyagot a probléma függvényében viszonylag széles terápiás sávban lehet alkalmazni. Egy 50 kg-os kutyának egyáltalán nem sok a nagyobb dózis. Probiotikumot mindenképpen javasolnék (pl.: Florentero, Probios állatpatikában többfélét  tudnak majd mutatni). Bennem felmerül fogprobléma is.

Vissza a kérdésekhez