Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő!
Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy volt két másfél éves hullámosom (tojó-hím); viszont tegnap sajnos a hímet el kellett altatni, mert daganatos lett, így a tojó egyedül maradt (párba nem voltak állva, csak amolyan szobatársként viselkedtek egymással). Mivel párban/csapatban ajánlott tartani őket, szeretnék venni neki lehetőleg 2 társat. Olvastam, hogy a tojók nem jönnek ki jól egymással, így a 3 tojó összeállítás nem jó, de a 2 hím- 1 tojó működne vagy verekednének a tojóért s emiatt kizárólag 1 tojó-1 hím ami szóba jöhet? Illetve gondot okozna-e a korkülönbség, tekintve hogy a meglévő másfél éves; a boltban kaphatóak ennél jóval fiatalabbak? Összeszoktatás külön kalitkában vagy egyből mehet a volierbe az új jövevény(ek)?

2016.04.20

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nehéz kérdés, de biztosan tartható 3 madár is együtt. Elképzelhető, hogy az elején lenne némi territoriális harc, de őszintén megmondva nehéz megjósolni mi lenne a legoptimálisabb ivar- és korarány, mert minden madár egyéniség és változó, hogy miként reagálnak adott szituációra. Érdeklődjön esetleg szakkereskedésekben, vagy nagyobb madártartóknál is, hogy mit javasolnak, mi az ő tapasztalatuk.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem