Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő!
Van egy hìm és egy tojò hullámos papagájom. Nagyon jòl kijönnek, de én tenyészteni szeretném őket. De egyszerűen ők nem párzanak. Mit kellene tennem hogy legyenek kis papagályok? Mert már 1 éve probálkozom őket össze hozni. Mit csináljak?

2016.05.05

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A tojóodú elengedhetetlen ahhoz, hogy tojást rakjanak. Fontos még, hogy biztosan különböző neműek e az állatok- sajnos az állatkereskedések sokszor tévednek az állatok nemét illetően. A koruk is meghatározó és persze a tartási és takarmányozási viszonyok nagyon fontosak. Azt javasolnám, hogy vigye el az állatokat egy kifejezetten madarakkal foglalkozó szakemberhez, aki vizsgálatok után mindezen kérdésekre választ ad majd.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem