Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő!

Nem teljesen orvosi jellegű kérdésem lenne, de talán mégis tudna jótanáccsal szolgálni.. Van egy 3 hónapos kiscicánk, aki elég ügyetlenül végzi a székelést. Sokszor beletapos elkaparás közben, legutóbb pedig a szőrébe ragadt a fenekénél elég nagy mennyiségű ürülék, amit igyekezett a lakás különböző pontjain eltávolítani magáról.. Ilyenkor visszük mindig fürdetni, amit természetesen nagyon nem szeret. Nincs hasmenése, teljesen normális, csak a cica valahogy ügyetlen és nagyon sok bosszankodást, gondot okoz ezzel. Szokott esetleg előfordulni ilyen kiscicáknál? Kinövik egyszer vagy mostmár ez így lesz ezentúl? Lehet valamit tenni ez ellen? Van Önnek ilyen jellegű tapasztalata?

Előre is köszönöm válaszát!

Üdvözlettel
Györgyi

2016.08.17

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Én csak olyan esetben találkoztam ilyen problémával, ha nem volt megfelelő a széklet állaga, illetve ha valami emésztési gondja volt a cicának. Próbáljanak meg neki, valami jó minőségű kímélő tápot adni, egy hetes probiotikum kúrával együtt. Nagy valószínűséggel megoldja a gondot, ha nem , akkor vigyenek el az állatorvoshoz 3 napos gyűjtött bélsarat, vizsgálatra. Ha makroszkóposan nem is látszik, lehetnek mikroszkópikus paraziták is , amik kicsit pudingossá, kenőcsössé tehetik a székletet.

Üdv

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem