EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő! 3 hónapos kertben tartott golden retrieverem van. 1 hónapja van nálam, azóta eszi a füvet. Szinte legel. Ha észlejük el tudjuk venni tőle de nem lehetünk egész nap mellette. Érkezése óta híg a széklete. Nem tudom összefüggés van-e vele. Szeretnék tanácsot kérni a probléma megoldására. Köszönöm !

2017.09.21

Állatorvos

A legelészés önmagában nem probléma, de lehet, hogy mivel a széklete sem normális, hogy azért eszik sok füvet, mert fáj a hasa. Egy hónap nagy idő…. Volt tápváltás? Szerintem most a legjobb az lenne, ha adnának a kutyának féreghajtót, probiotikumot és lecserélnék a táplálékát. Érzékeny kölyköknek való száraztápot kellene vásárolni és azon kívül ne kapjon mást csak vizet (és a probiotikumot). Ha így sem rendeződik a kutya bélsara, akkor szükség van egy bélsárvizsgálatra és alapos kivizsgálásra.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem