Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt szakértő Úr!

A szoba cicám fülében feketés-barnás színű fülzsír szerű képződmény látható. A fülét gyakran vakarja, már a fülén és a feje tetején is kissé véres sebek találhatóak. 2 naponta fültisztító folyadékkal tisztítom, de hamar visszatérő ez a probléma. Milyen készítményt ajánl a fülére?
Köszönöm szépen előre a választ.

2012.12.08

Állatorvos
Meg kell vizsgálni az állatot. A váladékképződés lehet bakteriális, gombás vagy parazitás eredetű hallójárat gyulladás következménye. Alapvető fontosságú a hallójárat alapos kitisztítása. Szükséges lehet egy parazitaellenes csepp alkalmazására (Advocate vagy Stronghold) és antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt és gombaellenes szert tartalmazó fülcsepp (pl.: Surolan, Dexoryl, Otomax) használatára 1 hét-10 napon át.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem