Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő!
3 éves francia buldog kutyámnak erősen hullik a szőre.
Sensitive eledelt kap, szőrtápláló vitamint kap, /kaparék vizsgálatot is végeztek/, de a szőrhullás csak ideig-óráig csökken. Mit javasol?

2011.02.08

Állatorvos
Fontos lenne tudni, hogy milyen mértékű a szőrhullás. A lakásban tartott kutyáknak sajnos sokszor egész évben hullik a szőre. Ez nem biztos, hogy kóros. Vizsgálni kell, hogy van-e a bőrén elváltozás, illetve kialakulnak-e szőrhiányos területek. A sensitiv táp és a bőrtápláló vitamin nagyon hasznosak. Létezik bőrre csepegtethető bőrtápláló oldat, sokszor az is hatékony. Ha az állat szőre ritkábbá válik, esetleg korpás lesz a bőre, akkor érdemes lehet hormonálisan is kivizsgálni a kutyát (pl:pajzsmirigy).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem