Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő

5 hónapos kan kutyám van kuvasz. Viselkedésével kapcsolatos a kérdésem. Tulságosan nagy a szeretet igénye állandóan láb alatt van, ha hazaérünk nem tudunk tőle lépni ráfekszik a lábamra lábamközé bujik dörgölődzik., lábat kulcsol. fut néhány kört örömébe, csak azt nem tudom. hogy lehet leszoktatni erről a heves üdvözlésről, és milyen módszerrel, megsimogatva csak akkor van, ha már nyugodtan fekszik.

Köszönettel: Ilona

2013.09.24

Állatorvos
A kutya még kölyök, nem elvárható, hogy olyan higgadtan viselkedjen, mint egy felnőtt. Ha nem jutalmazzák simogatással a szertelen viselkedést, hanem csak akkor közelednek hozzá, amikor nyugodtan viselkedik, akkor rá fog jönni arra, hogy mit várnak tőle. Türelem és következetesség kell, és ahogy érik a kutya úgy szépen fokozatosan meg fog oldódni a probléma.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem