Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő!

Van egy 13 éves spicc kan kutyusom, amely az utóbbi időben vizeletet csöpögtet. Orvosnál voltunk, aki inkontinenciát állapított meg.
Most hallottam egy gyógyszerről, ami az ilyen tüneteket eredményesen csökkenti. A problémám az, hogy a gyógyszer leírása mindenütt ivartalanított nőstény kutyákról beszél, s nem tudom, hogy ez az én esetemben akkor használható-e. Az említett gyógyszer: INCURIN tabletta. Kérem szíveskedjenek mielőbb segítségemre lenni, adhatom-e a kutyámnak? Köszönettel.

2011.03.09

Állatorvos
Az Incurin kan kutyák esetében nem használható. Fontos információ lenne az is, hogy pihenés közben önkéntelenül maga alá csöpögtet, vagy amikor vizeletet ürít akkor az csak nehezen, cseppenként ürül. Először az incontinetia okát kellene meghatározni, a megfelelő kezelés csak utána állítható be. Az incontinentia oka lehet záróizom elégtelenség, a hólyagfal izmainak instabilitása illetve a prosztata megbetegedése. Szükségesnek tartanék egy vizeletvizsgálatot, illetve hasi ultrahangot (prosztata, húgyhólyag).
Vissza a kérdésekhez