Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt szakértő!
Van egy 7 éves hím hullámos papagájom, akinek meghalt a párja. Hogy legyen újra társa, vettem egy fiatal papagájt. Tojót szándékoztam venni, és úgyis tűnt hogy az. Az új szerzemény most kb. 3-4 hónapos. A csőr fölötti viaszhártyájának a színe egyre inkább megy a kék színbe. Tehát valószínűleg ő is hím. A kérdésem: vennem kell a 2 hímnek 2 tojót hogy békességben, boldogan éljenek. És ha igen, én alakítsam ki a párokat? Külön-külön kaltikában tartsam őket, vagy kerülhet mind a 4 egybe. Azt olvastam hogy ha több hím van ők cimborákká válnak általában. Viszont a tojót hajlamosak egymással veszekedni. Válaszát előre is köszönöm!

2013.11.30

Állatorvos
Ha a két hím madár jól kijön egymással és nem akarja szaporítani Őket, akkor nem szükséges, hogy tojót vegyen. A tojók valóban hajlamosabbak a civakodásra.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem